Web Analytics Made Easy - Statcounter

فناوری اطلاعات > سخت افزار - هدفون بی‌سیم موسوم به Beoplay E6 توسط کمپانی دانمارکی بنگ و اولافسن در ایفا 2018 رونمایی شد.

 

به گزارش خبرآنلاین، بیوپلی یک محصول ضد آب و ضد غبار است که کیفیتی بالایی روی آن تعبیه‌شده و با پروتکل بلوتوث وصل می‌شود و از طریق یک دانگل هنگامی‌که به آهنگ دلخواه گوش می‌دهید، شارژ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

{لینک}

2 ساعت طول می‌کشد تا شارژ مجدد شود و برای 5 ساعت موسیقی گوشی دادن تعریف‌شده است. قیمت 300 دلاری این هدفون کمی گران به نظر می‌رسد.

هنگام عدم استفاده دو سر هدفون با آهن‌ربا به هم می‌چسبند و به‌طور خودکار نیز غیرفعال می‌شوند تا باتری خوری پیش نیاید.

مشخصات فنی آن به شرح زیر است:

Earpiece: 0.9 x 1.0 x 1.9 in./22 x 26 x 47mm Cable (attaching earbuds): 20 in./52cm Frequency response: 20 - 20,000Hz Impedance 16 Ohms Omnidirectional microphone Remote buttons: up volume, down volume and multifunction control Drivers: Electro-Dynamic 6.4mm diameter Sensitivity 113dB SPL +/-3dB, -3dbFS @ 1kHz Weight: Earphone: 0.7 oz. /21g; charging dongle: 0.5 oz./13g

محصول دیگری که بنگ و اولافسن رونمایی کرد اسپیکر متفاوت«بیوساند اج» بود که در ایفا 2018 جذابیت خاصی ایجاد کرد. اسپیکر هوشمندی که کروم کست گوگل و اپل ایرپلی 2 روی آن اجرا می‌شود و به صورت گِرد تعبیه شده و روی زمین یا روی دیوار قرار می‌گیرد.

قیمت این محصول 3500 دلار است.

 

5656

 

کلید واژه‌ها : اسپیکر هوشمند - بیسیم - سخت افزار - تک شوی برلین IFA -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: اسپیکر هوشمند بیسیم سخت افزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۹۷۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)

ایتنا - محققان موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) یک باتری هیبریدی ساخته شده از "یون سدیم" را ابداع کردند که می‌تواند ظرف چند ثانیه شارژ شود. این اتفاق نوید دهنده یک تغییر پارادایم بالقوه در ذخیره انرژی است.
محققان موسسه علوم و فناوری پیشرفته کره جنوبی (KAIST) یک باتری هیبریدی ساخته شده از "یون سدیم" را ابداع کردند که می‌تواند ظرف چند ثانیه شارژ شود. این اتفاق نوید دهنده یک تغییر پارادایم بالقوه در ذخیره انرژی است.

به گزارش ایتنا، باتری‌های موجود دارای محدودیت‌هایی مانند توان خروجی کم، ظرفیت ذخیره سازی محدود و زمان شارژ طولانی هستند.

محققان تلاشی را برای افزایش اثربخشی سیستم‌های ذخیره‌سازی انرژی یون سدیم آغاز کردند که منجر به توسعه یک نمونه اولیه پیشگام شد.

به گزارش وب‌سایت livescience، از مهم‌ترین مشخصات باتری جدید، ظرفیت بالا و قابلیت شارژ سریع است. این امر پتانسیل کاربرد آن را در بخش‌های مختلف از جمله دستگاه‌های تلفن همراه، وسایل نقلیه الکتریکی و فناوری‌های هوانوردی را افزایش می‌دهد.

این باتری که به شکل یک سکه است، بر پایه سدیم و با استانداردهای عملکردی بی‌سابقه و با ترکیب مواد شیمیایی شناخته شده برای توانایی ذخیره و تحویل انرژی با نرخ‌های فوق‌العاده بالا طراحی شده است.

سلول‌های سوختی هیبریدی "یون سدیم" جدید به عنوان یک رقیب قوی برای "یون لیتیوم" شناخته می‌شوند. 

 
باتری های نوآورانه یون سدیم
باتری‌های سدیم یونی در مقایسه با لیتیوم تا 1000 برابر سدیم فراوانی دارند و این باتری‌ها در تولید مقرون به صرفه و پایدار در نظر گرفته می‌شوند. این امر به طور بالقوه محدودیت‌های منابع مرتبط با باتری های لیتیوم یون رایج در برنامه‌های فعلی را کاهش می‌دهد.

زمانی که سلول کامل مونتاژ شد، ظرفیت ذخیره انرژی چشمگیر ۲۴۷ وات ساعت بر کیلوگرم (Wh/kg) را نشان داد و انرژی را با نرخ چشمگیر ۳۴۷۴۸ وات بر کیلوگرم (W/kg) تحویل داد.

این اعداد نشان دهنده یک جهش بزرگ است که بیش از 100 برابر از استانداردهای عملکرد باتری‌های هیبریدی سدیم یون فعلی فراتر رفته است.

به گزارش ایتنا، آزمایشات نشان داد که این باتری، بازده و عملکرد بهینه را در طول 5000 چرخه شارژ و دشارژ حفظ کرده است. که دوام و ماندگاری آن را تایید می‌کند.

همانطور که جهان به سمت آینده‌ای سبزتر و پایدارتر پیش می‌رود، نوآوری‌هایی مانند باتری‌های سدیم-یونی با شارژ سریع در آستانه عصر جدیدی از ذخیره انرژی هستند.

دیگر خبرها

  • گارانتی متین؛ مرکز تخصصی تعمیر اسپیکر در کشور
  • قیمت خودرو در بازار آزاد دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه
  • با پوست گردو، اسپیکر بلوتوث آر جی بی بسازید(فیلم)
  • ساخت باتری انقلابی که آینده ذخیره انرژی را تغییر می‌دهد (تصویر)
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • این باتری چینی با آب کار می‌کند
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • اطلاعات جدید از آیفون ۱۶ و چیدمان جدید دوربین‌ها
  • تصاویر ماکت آیفون ۱۶، آرایه جدید لنز‌ها را نشان می‌دهد
  • ظاهر آیفون۱۶ لو رفت/ چیدمان جدید دوربین‌ها/ عکس